Garden Mall

SwatchPAY!
Lansiranje satova u Švicarskoj, a zatim i na drugim tržištima, uključujući Rusiju, Nizozemsku i Njemačku. Za promicanje usluge razvijeni su šareni videozapisi i razigrani mini video zapisi koji se mogu dijeliti na internetu.

Flymagic
Swatch je napravio kampanje od 360 ° oko najupečatljivijih priča 2019. godine. Flymagic-ove impresivne – i iznenađujuće – inovacije izazvale su buku u cijelom Swatch svemiru.

Pigcasso
U zabavnoj kampanji Pigcasso prikazana je svinja od 450 kilograma, posljednja životinja u kineskom ciklusu zodijaka, ali prva životinja koja je naslikala (s njuškom) sat Swatch. Leteća svinja Gospođa Pigcasso!

SKIN Irony
Jesen / zima SKIN Irony kampanja predstavila je proširenu obitelj proizvoda s novim postavkama i stilovima. Format promjera 42 mm ima novi oblik, još uvijek tanak, ali oštriji, s novim omjerima koji zadovoljavaju uglavnom mušku ciljnu publiku

Swatch X Bape®
Kreativni video i vizualni prikazi podržali su pokretanje vrlo posebnog i vrlo uspješnog pokretanja Swatchove Big Bold suradnje sa suvremenom streetwear etiketom Bape®.

Big Bold
Swatch je uspostavio cijeli svijet kako bi predstavio kolekciju Big Bold na jednoj velikoj proslavi, uz slavljenički duh po kojem je brend poznat. Šarena ulica s kućama nalik lutkama ispunjenim živahnim likovima odjevenim u najboljem izdanju za zabavu u bloku. Podržani su ključnim slikama za svaki sat, zajedno s vizualima i video zapisima u trgovini. U kolekciji jesen/zima satovi su bili isprepleteni s natpisom Big Bold i blistavim bojama.

u Hrvatskoj ih možete pronaći u ponudi dućana satova Watch Centra.