Garden Mall

Slavite li obljetnicu ili rođendan? Želite za tu prigodu pokloniti nešto posebno? Nakit je uvijek dobar izbor, a pogotovo ako ga poklonite na maštovit i kreativan način. Evo nekoliko romantičnih ideja kako voljenoj osobi prirediti trenutak za pamćenje:

Organizirajte potragu

Umjesto da poklon jednostavno date voljenoj osobi, napravite od toga malu detektivsku igru. Osobi dajte nekoliko trgova ili hintova. Probajte ubaciti male romantične tragove vezane uz vaš odnos i trenutke koje ste proveli zajedno, primjerice važne datume i mjesta.

Odaberite posebnu lokaciju

Probajte se sjetiti koja su to mjesta koja su obilježila vaš odnos. Možda mjesto gdje ste se upoznali ili gdje ste si izrazili međusobnu ljubav. Gradić u kojemu ste zajedno ljetovali ili restoran u koji volite ići zajedno. Posebna lokacija dat će dodatnu čar darivanju.

Poigrajte se s pakiranjem poklona

Uglavnom očekujemo poklone u klasičnim pakiranjima, odgovarajućim kutijicama i ukrasnom papiru. Kako bi trenutak iščekivanja potrajao i kako bi trenutak bio još zanimljiviji zamotajte kutiju u kutiju, od manje do veće, tako da osoba kojoj poklanjate ne može na prvu pretpostaviti da se radi o nakitu i kako bi se zabavila. Ili možete kupiti slatkog plišanca i na njega staviti primjerice ogrlicu ili narukvicu.

Pošaljite cvijeće

Svi volimo dobiti cvijeće i ono je uvijek drag i prikladan poklon. Iznenadite voljenu osobu tako što ćete naručiti dostavu cvijeća na adresu. Nakit prije toga možete sakriti u buket ili omotati oko vaze. Možda već viđeno, ali uvijek simpatično i lijepo iznenađenje.

Iznenadite osobu u neočekivano vrijeme na neočekivanom mjestu

Ako više volite jednostavnost i spontana iznenađenja, nema boljega nego pokloniti nakit u sred bijela dana na neobaveznoj kavi ili ručku. Ili čak u društvu pred prijateljima, kada osoba sigurno ne očekuje tako nešto. Prije nego se odlučite na ovakav potez razmislite bi li Vaša voljena osoba htjela da to bude javan ili privatan trenutak.

Piknik je uvijek dobra ideja

Odlazak u prirodu blagotvorno djeluje na čovjeka, opušta ga i energizira. Upravo zato piknik na lijepom ugodnom mjestu, s dekicom i košarom s hranom mogao bi biti idealno mjesto za romantično darivanje nakita. Nakon ručka, možete ga pokloniti za vrijeme deserta ili uz zdravicu.

Romantična šetnja plažom

Plaže su jedna od najromantičnijih mjesta za parove, za spoj ili za odmor. Boravak na plaži prikladan je trenutak za pokloniti tako romantičan dar kao što je ogrlica, naušnica ili sličan nakit. Pogotovo ako Vaša voljena osoba voli more.